islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

GÜNGÖREN BELEDİYESİ’NDEN SIFIR ATIK ZİYARETİ

İstanbul Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Ergül, sıfır atık konusuyla ilgili Düzce Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 15:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
362 okunma
Takip EtGoogle News

Güngören Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Ergül ve Güngören Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Berfun Baltacı, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk, Genel Sekreter Nihat Yıldız ve Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin ile bir araya geldi.

Ziyarette; iş birliği imkanları, gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ve sıfır atık projeleri başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Verimli geçen ziyarette, bilgi ve tecrübeler paylaşılarak geleceğe yönelik yapılabilecek faaliyetler değerlendirildi.

“TÜBİTAK 1001 Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağırısı Tanıtım” konferansı 

Öte yandan Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanlığı tarafından düzenlenen “TÜBİTAK 1001 Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağırısı” başlıklı tanıtım konferansı, Fen Edebiyat Fakültesi Kutadgu Bilig Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Programa; Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci, Araştırma Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aysun Aydın ve Düzce Üniversitesi akademik personeli katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin; TÜBİTAK’ın cumhuriyetin 100. yılına özel çağrı açtığını belirterek, bunun çok iyi bir fırsat olduğunu ifade etti. Bu çağrı kapsamında neler yapılabileceğini, hangi konularda ve temalarda nasıl fikirler üretilebileceğini de sözlerine ekledi.

Başvurular 25 Aralık’ta sona erecek

Programda konu ile ilgili sunum gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Araştırma Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aysun Aydın; TÜBİTAK 1001 çağrısının; cumhuriyetin tarihsel, kültürel, siyasal, toplumsal ve ekonomik dinamiklerini anlamayı ve gelecek vizyonuyla yeni perspektifler sunmayı amaçlayan araştırma projeleri olduğunu dile getirdi. TÜBİTAK’ın; 100 yıllık geçmişe dönülüp bu alanlarda nasıl değişimler olduğunu analiz ederek geleceğe nasıl yansıtabileceği konusunda bir perspektif sunmayı amaçladığını belirten Aydın; çağrı kapsamında önerilecek projelerin odaklanılabileceği konu başlıklarına da değindi. Çağrı kapsamında üniversiteler, araştırma merkezleri, kamu kurumları ve özel kuruluşlardan sunulan projelerin destekleneceğini ifade ederek çevrim içi başvurunun 25 Aralık 2023 tarihinde sona ereceğini vurguladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.