hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

DÂHİLİYE UZMANI ATANDI

Düzce’de aile hekimliği gibi hizmet veren entegre hastaneleri, nihayet hastane kimliğine bürünüyor. Çilimli Entegre Hastanesi’ne kurulduğu günden bu yana ilk defa Dâhiliye Uzmanı doktor atandı.

Gündem Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 16:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
426 okunma
Takip EtGoogle News

Çilimli Entegre Devlet Hastanesi’nde sağlık alanında bir ilk yaşandı. Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’nün girişimleri ile Sağlık Bakanlığı tarafından Çilimli Entegre Hastanesi’ne Dâhiliye Uzmanı Doktor Sevgi Ayhan’ın ataması yapıldı. Bu atama ile birlikte Çilimli Entegre Devlet Hastanesi, hastane kimliğine kavuştu.

2021 yılında hizmete açılan Çilimli Entegre Devlet Hastanesi’ne yapılan bu atama ilçede büyük sevinç ile karşılanırken, diğer ilçelerde bulunan Entegre Devlet Hastanelerinin de sağlık kadrolarının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Hastalara sağlık alanında daha kaliteli hizmet verebilmek için atılan bu adım, ilçedeki vatandaşların kilometrelerce yol gelmesinin de önüne geçecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.