hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

EMNİYETTEN ‘ŞOK’ UYGULAMALAR

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin muhtelif noktalarında şok uygulamalar yapmaya devam ediyor.

Asayiş Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 16:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
307 okunma
Takip EtGoogle News

 Yapılan ani uygulamalardan olumlu sonuçlar alınmaya devam ederken, 3 farklı noktada yapılan son denetimde, aranması olan 1 şahıs yakalandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş, trafik ve narkotik ekipleri tarafından, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen şok uygulamalarda çok sayıda şahsa GBT sorgusu yapılırken, birçok araca da denetim yapıldı.

21 Kasım Salı günü akşam saatlerinde 3 farklı noktada aynı anda kurulan denetim noktasında yapılan uygulamada, 1 kişiye ehliyetsiz araç kullanmak suçundan 8 bin 190 TL para cezası uygulandı.

Yapılan kaba üst aramaları sırasında ise üzerinde uyuşturucu madde bulunan 2 şahıstan 1’inin ayrıca kasten yaralama suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün kesilmiş hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. 2 şüpheli de gözaltına alındı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, yapılan denetimlerin artarak devam edeceği kaydedilirken, şehrin huzur ve güvenliğini sağlamak için suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla süreceği vurgulandı.

Kaynak – Düzce Son Dakika Haber Ajansı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.