hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI YAYA ÖLDÜ

Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 08 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 08.11.2023 17:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
295 okunma
Takip EtGoogle News

Alınan bilgilere göre, Adem Ok idaresindeki 34 GA 5628 plakalı otomobil, Anadolu Otoyolu Düzce geçişi Turaplar mevkisi Ankara yönünde, yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye çarptı.

Bariyerlere çarparak durabilen otomobildeki sürücü Adem Ok ve Süleyman Nadir Ataman ise yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslara alınarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı ve akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen kişi ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kimliği henüz tespit edilemeyen ölen kişinin cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. (AA)

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.