islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

DÜZCE’NİN EĞİTİMDEKİ BEKLENTİLERİ EN ÜST MAKAMA İLETİLDİ

Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Ankara’da Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in başkanlığında düzenlenen istişare toplantısında, Düzce eğitimdeki son durum ve beklentiler konusunda bilgiler verdi.

Eğitim Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 17:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
347 okunma
Takip EtGoogle News

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bakanlığın yürüttüğü eğitim politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere bakan yardımcıları ve genel müdürlerin de katılımıyla 81 ilin millî eğitim müdürüyle bir araya geldi.     

Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşen Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’ın da hazır bulunduğu toplantıda il millî eğitim müdürlerine hitap eden Bakan Tekin, eğitimde kaliteyi daha da yükseltmek için ekip ruhuyla çalışmanın önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında millî eğitim camiasının önemli bir misyonu olduğunu kaydeden Bakan Tekin, cumhuriyetin 100. yılında Türkiye'yi eğitimde daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Toplantıda, göreve geldiğinden bu yana yürütülen faaliyetleri hatırlatan Bakan Tekin, izinsiz faaliyet gösteren yapılardan öğrencilerin sınıf tekrarına, veli görüşmeleri için getirilen randevu sisteminden cep telefonlarının kullanım biçimine birçok alanda hayata geçirilen uygulamaların sıkı takip edilmesi gerektiğini kaydetti.

Bakan Tekin'in ardından tüm genel müdürler de bağlı oldukları bakan yardımcıları koordinesinde kendi alanlarıyla ilgili sunum yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Ayrıca toplantıda, il milli eğitim müdürleri de illerinde karşılaştıkları sorunları iletti, çözüm noktasında istişarelerde bulunuldu. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın da Düzce’nin eğitimdeki durumu ve ihtiyaçları konusunda Bakan Tekin’e brifing verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.