islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

DÜZCE TSO’DA EĞİTİM PROGRAMI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın hazırladığı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı 2023 yılı teknik destek programıyla desteklenen Düzce’deki Firmaların Avrupa Yeşil Mutabakatına Uyumu Projesi’nde eğitim aşaması tamamlandı.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 12:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
292 okunma
Takip EtGoogle News

Katılımcı firmalara eğitimde; karbon ayak izi hesaplama yöntemleri, AB ülkelerinin bu konudaki ürün bazlı kriterleri, firmaların edinmesi gereken belgeler, ihracat aşamasında ürünlerde olması gereken standartlarla ilgili bilgiler verildi.

Eğitim programının son kısmında katılımcılarla bir araya gelen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, oda olarak üyelerin ham madde temininden ihracat aşamasına kadar olan tüm aşamalarda yanlarında olmaya, kurumsal gelişimlerine katkı sağlamaya gayret ettiklerini söyledi. Bıyık, “Bilindiği gibi Avrupa Birliği başta olmak üzere dünya genelinde karbon ayak izi konusu ciddi şekilde gündeme gelmektedir. Ülkeler küresel ısınma, kaynakların verimli kullanılması gibi konularda ciddi adımlar atmaktadır. Bunun neticesinde de Avrupa Yeşil Mutabakatı imzalanmıştır. Bu bağlamda AB’ye ithal edilecek ürünlerde bazı kriterlerin yerine getirilmiş olması gerekmektedir. AB’nin en önemli tedarikçi ülkelerinden biri konumunda olan Türkiye de bu kriterlere uyum için önemli mesafe kat etti. Biz de oda olarak üyelerimizin ilgili mutabakat gereği edinmesi gereken yetkinlikler konusunda kendilerine destek olmak amacıyla Düzce’deki Firmaların Avrupa Yeşil Mutabakatına Uyumu Projesini geliştirdik. Projemizin ilk aşamasından bu yana bizlere destek olan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, Düzce Valimiz Sayın Selçuk Aslan’a, bugün burada hazır bulunan katılımcı firmalarımıza, MARKA yöneticilerine ve proje ekibimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Projenin önümüzdeki aşamasında firmalar yerlerinde ziyaret edilerek ihtiyaç analizleri yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.