islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

EVE YAPILAN OPERASYONDA 6 KİLO BONZAİ YAKALANDI

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre’nin uyuşturucuyla mücadele konusundaki hassasiyeti, her geçen gün meyvelerini veriyor.

Asayiş Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 19:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
470 okunma
Takip EtGoogle News

 Başsavcılığın Narkotik Suçlarla Mücadele Ekiplerince yürüttüğü operasyon kapsamında Çay Mahallesi’nde bulunan bir eve düzenlenen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve suç aletleri ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Düzce’de zehir tacirlerine yönelik Emniyet ve Başsavcılığın koordineli mücadelesi, zehir tacirlerine nefes aldırmıyor.

Birçok gencin hayatında geri dönülmez hatalara neden olan, onları ailesinden ve sosyal hayatından koparan uyuşturucu illetiyle mücadelede atılan adımlar, başta anne babalar olmak üzere her kesimin takdirini kazanıyor.

 

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, göreve geldiği günden bu yana uyuşturucuyla mücadele konusuna hassasiyetle eğildiğini her fırsatta dile getiriyor.

 

Bu çerçevede Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Ekiplerince Çay Mahallesi 646’ncı sokakta bulunan M.A. isimli şahsa ait bir eve operasyon düzenlendi.

 

Düzenlenen operasyonda 30 parça halinde toplam 6 kilo 250 gram Bonzai diye tabir edilen, Sentetik Kannabinoid, 448 adet lyrica isimli sentetik ecza hapı, 1 adet hassas terazi yakalandı.

Ayrıca Uyuşturucu madde paketlemek için kullanılan 20 parça malzeme, 1 adet 9x19 ruhsatsız tabanca ve aynı çapta 4 adet fişek ele geçirildi.

Şüpheli şahıs M.A. 30 Ağustos Çarşamba günü gözaltına alınarak Emniyete götürüldü. Şüpheli M.A.’nın Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle yargılanmak üzere adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.