GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İKİ GÜNLÜK EĞİTİME ALINDI
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kurum bünyesinde görev yapan güvenlik görevlilerinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla eğitim programı düzenledi.

8-9 Eylül 2026 tarihleri arasında İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen iki günlük program, Psikolog Leyla Güneş tarafından verilen “Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü” eğitimiyle başladı.
GÖREV SIRASINDA KARŞILAŞILAN DURUMLAR ELE ALINIYOR
Programla güvenlik personelinin görev sırasında karşılaşabileceği olay ve durumlara daha bilinçli, kontrollü ve etkili şekilde yaklaşabilmesinin sağlanması hedefleniyor. Eğitimin ilk gününde ayrıca Polis Memuru Aydın Bozbağ tarafından Özel Güvenlik Hukuku, Genel Kollukla İlişkiler ve KAAN Uygulaması ile Güvenlik Farkındalığı konularında bilgiler verilecek.
İKİ GÜN SÜRECEK
İki gün boyunca devam edecek eğitimlerde, güvenlik görevlilerinin görevlerini daha etkin, bilinçli ve profesyonel şekilde yerine getirmelerine katkı sağlayacak çeşitli başlıklar üzerinde durulacak. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programın, personelin hem iletişim becerilerinin hem de mesleki yeterliliklerinin geliştirilmesine katkı sağlaması amaçlanıyor.



