hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

DÜZCE'DE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Düzce merkezde geçtiğimiz Cuma akşamı karla karışık yağmur, yüksek kesimler ve bağlantı yollarında ise kar yağışı etkili oldu.

Gündem Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 16:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
541 okunma
Takip EtGoogle News

Kar yağışı Düzce ile Zonguldak arasındaki ulaşımı sağlayan D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolu Kabalak rampaları, Şifalısu ve Tepeköy mevkilerinde zaman zaman tipiye dönüşüyor.

Kara yolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarıyla ulaşımın devamlılığını sağlıyor.

Öte yandan kent merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Kalıcı Konutlar bölgesinde de belediye ekipleri iş makineleriyle çalışmalarını sürdürdü.

26 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Düzce’de etkili olan yer yer kuvvetli kar yağışı nedeniyle 26 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle Cumayeri ilçesinde 5, Gölyaka ilçesinde 6, Kaynaşlı ilçesinde 9, Yığılca ilçesinde 6 olmak üzere toplam 26 köye ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi, 20 iş makinası ve 45 personel ile kapalı köy yollarını yeniden ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bolu Dağı Düzce Kesiminde kar yağışı etkili oluyor

Bolu Dağı’nın Düzce kesiminde kuvvetini artıran kar yağışı nedeniyle Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Ekipleri güzergahta önlemlerini arttırdı. Trafik ekipleri, ağır tonajlı araçlar başta olmak üzere araç sürücülerini buzlanmaya karşı uyarı yapıyor. Öte yandan Karayolları ekipleri de Bolu Dağı Kaynaşlı ve Bakacak kesiminde kar küreme ve tuzlama çalışmaları yapıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.