islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

‘MİLLİ SERVETİMİZE SAHİP ÇIKALIM!’

Düzce’deki sosyal alanlar kendini bilmezlerin hedefi olmaya devam ediyor. Darıcı Mahallesi Parkı’nda ortaya çıkan vandallar, aydınlatmaları bir hafta içinde iki kez kırdı.

Gündem Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 15:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
430 okunma
Takip EtGoogle News

Belediyeden yapılan açıklamada, Düzceliler’e ‘Milli servetimize sahip çıkalım!’ çağrısı yapıldı.

Düzce Belediyesi’nin her mahallede baştan sona yenilediği parklar, şehir vandallarının saldırılarından bir türlü kurtulamıyor. Son olarak Darıcı Mahallesi Parkı’nda kullanılamaz hale getirilen aydınlatmalar Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından bir hafta içinde iki kez onarıldı.

Kurumdan yapılan açıklamada, “Düzce Belediyesi, şehir genelinde ailelerin, çocukların ve gençlerin vakit geçireceği mahalle parklarının 104 tanesini yepyeni mobilya ve oyun grupları ile donatmıştı. Her donanımı yeni hale getirilen parklarda düzenli aralıklarla inceleme yapan ekipler, duyarsız şahısların kent mobilyalarına zarar verdiğini tespit ederek tamir ve bakımını yaptı. Darıcı Mahallesi Parkı’nda çim biçme çalışması yapan ekipler, parkta bulunan aydınlatmaların kırıldığını fark ederek Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne bilgi verdi. Parkta tespit yapan ekipler, birden fazla dekoratif aydınlatmanın bilerek kullanılamaz hale getirildiğini belirledi. Bir hafta içinde iki kez aynı yerde aynı zararın verildiğini belirten ekipler, yenileme çalışmasına başladı.” ifadelerine yer verildi.

Ekiplerden ‘Duyarlılık’ çağrısı

Açıklamada ayrıca düzenli aralıklarla şehirdeki ortak kullanım alanlarını denetleyen ekiplerin, zarar verilen park mobilyaları için vatandaşlara çağrısına da yer verildi.

Düzce’de yaşayan vatandaşları sosyal alanlar sahip çıkma konusunda duyarlı olmaya davet eden ekipler, “Düzce Belediyesi olarak her mahallede park inşa ediyor, var olan parkları sürekli olarak yeniliyoruz. Bu imkan ve olanaklar tamamen vatandaşlarımızın memnuniyeti ve kullanımı içindir. Ancak milli servetimiz ile oluşturduğumuz bu imkanlar duyarsız şahısların bilinçsiz hareketleri sonucu zarar uğramaktadır. Vatandaşlarımızdan ricamız, ortak kullanım alanlarında daha duyarlı olmalarıdır. Milli servetimizi korumak için bu konularda duyarlı olan vatandaşlarımıza kurumumuz adına teşekkür ederiz.” şeklinde açıklamada bulundu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.