hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

MODERN BİR ÇEHREYE KAVUŞACAK

Tecrübeli başkan, bir kez daha ilçe halkının talebine kulak verdi.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 16:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
292 okunma
Takip EtGoogle News

Vatandaşların uzun süredir istediği bir çalışma olan Cumayeri Merkez Camii’nin çehresinin yenilenmesi için talimat veren Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, projedeki her aşamayı yerinde takip ediyor.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun talimatı ile Cumayeri Merkez Camii çehresinin iyileştirilmesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yıllardır vatandaşların ‘kullanışsız’ olmasından dert yandığı Cumayeri Merkez Camii’nin çevresi artık ilçeye yakışır bir hal alacak. Halkın talebi doğrultusunda caminin çehresinin yenilenmesi amacıyla proje hazırlatan Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun talimatı ile çalışmalar kısa sürede başladı.

‘Vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyoruz’

Çevre düzenlenmesi için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Koloğlu, birim amirlerinden son durum hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında ilçe sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Koloğlu, burada yaptığı açıklamada, “İlçemiz Merkez Camii’nin çehresini vatandaşlarımızın talebi üzerine yenileme kararı aldık. Merkez Camii etrafından ciddi bir çalışma başlatarak bugün beton dökme aşamasına kadar geldik. Uzun yıllar elverişsiz şekilde olan Merkez Camii çehresini en kısa sürede tamamlamak için ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Düzenleme ve yenileme çalışmaları çerçevesinde çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.