islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

MÜŞTERİLERİN KİMLİK BİLGİLERİ İLE HAT ÇIKARIP TELEFON ALMIŞLAR

Düzce'de müşterilerin bilgileriyle açtıkları telefon hatlarıyla ürün alan 3 zanlı yakalandı. 16 müşteri ismine düzenlenen hatlar üzerinden telefon ve aksesuar alan şüphelilerden biri tutuklandı.

Asayiş Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 15:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
341 okunma
Takip EtGoogle News

 

Düzce'de telefon bayisi müşterilerinin bilgilerini izinsiz kullanarak çıkardıkları hatlarla telefon ve aksesuar alan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte faaliyet gösteren telefon bayisinde müşterilerin bilgisi ve izni olmadan işlem yapıldığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından iş yerine operasyon düzenleyen ekipler, 3 çalışanın, 16 müşterinin adına tanımladıkları hatlar üzerinden cep telefonu ve telefon aksesuarları satın aldığını tespit etti.

Bu yöntemle alınan cep telefonlarına, aksesuarlara ve evraka el koyan ekipler, zanlıları gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğer iki zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.