islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

SÖZBİR’İN YENİ ‘A TAKIMI’

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, yeni A takımını oluşturdu. Başarılı akademisyenler Prof. Dr. Serkan Torun ile Prof. Dr. Ali Öztürk'ü rektör yardımcılığı görevine getiren Rektör Sözbir, yeni çalışma arkadaşlarını kutladı.

Gündem Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 16:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
409 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, bu kez yakın çalışma ekibinde değişime gitti. Rektör Sözbir, iki başarılı ismi sağ kolu olarak belirledi.

Prof. Dr. Abdullah Taşkesen’in rektör yardımcılığı görevinden ayrılmasının ardından DÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Torun ile Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Öztürk rektör yardımcısı olarak görevlendirildi.

A takımını güçlendiren Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Prof. Dr. Torun ve Prof. Dr. Öztürk’e başarılar dileyen Prof. Dr. Sözbir, şu ifadeleri kullandı; “Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı görevlerine atanan Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Serkan Torun ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ali Öztürk'e yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”

Öte yandan Prof. Dr. Sözbir, göreve başlayan Prof. Dr. Torun ve Prof. Dr. Ali Öztürk’e yeni görevlerine başlamaları dolayısıyla çiçek takdim etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.