hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

PROJELER YAKIN TAKİPTE

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, belediyenin il merkezi genelinde yürüttüğü proje ve rutin çalışmaları yakından takip ediyor.

Gündem Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 13:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
320 okunma
Takip EtGoogle News

 Roman Kültür Evi projesinden Konuralp bölgesindeki çalışmalara birçok noktada devam eden çalışmaları bizzat inceleyen Başkan Özlü, son durumları hakkında bilgi aldı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, göreve geldiği günden itibaren başlattığı değişim ve dönüşüm projeleri ile Düzce’nin çehresinin değişimine ön ayak olurken, mevcutta yürütülen çalışmaları da yakından takip etmeyi ihmal etmiyor.

CEDİDİYE KENT MEYDANI
Başkan Özlü, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte şehir içinden başladığı incelemelerinde ilk olarak Cami - Meydan - Çarşı konseptine göre hazırlanan Cedidiye Kent Meydanı Projesi’ni ve Cedidiye Camii’nin minarelerine yönelik gerçekleştirilen çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

ROMAN EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ
Ardından, Ağa Mahallesi’nde yapımı devam eden Roman Eğitim ve Kültür Merkezi proje çalışmalarını inceleyen Başkan Dr. Faruk Özlü, hızlı şekilde ilerleyen proje ile Düzce’ye kültürel devamlılığa katkı sağlayacak bir eğitim yuvası daha kazandırılmış olacağını söyledi.

KONURALP’TE DETAYLI İNCELEME
Konuralp bölgesi genelinde de incelemelerde bulunan Başkan Özlü, Antik Tiyatro ve tarihi yapıların korunması noktasında yapılan çalışmaların yanı sıra bölgeyi modern şehir haline getirebilmek noktasında başlatılan girişimler ile bölgede yapılan kavşaklar ile peyzaj düzenlemeleri ve yerleştirilen modern durakları inceledi.

YENİ HİZMET BİNALARI KAZANDIRILIYOR
Belediyenin daha iyi hizmet üretmesi noktasında birimlerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, modern ve nezih şekilde kaliteli hizmet binalarının hayata geçirilmesinin örneklerinden Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet yapısının inşa çalışmalarını da gezen Başkan Özlü, çalışmaların en hızlı ve en az rahatsızlık verecek şekilde sürdürülerek sonuçlandırılmasını istedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.