hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

“DÜZCE’Yİ TANITMA SEFERBERLİĞİNE GİRDİLER”

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, kendisinin hazırlayıp sunduğu ‘Yorumlu-yorum’ programında, İzmir Fuarı’nda Düzce’nin tanıtımını yapan Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve Düzce TSO yöneticilerinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Gündem Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 17:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
401 okunma
Takip EtGoogle News

 Ünsal, 3 kurumun Düzce’yi tanıtma seferberliği içine girdiğini belirterek, “Faruk Özlü, Erdoğan Bıyık ve Selçuk Aslan güzel bir koordinasyonla bu çalışmayı başlattı.” dedi.

Antalya’da düzenlenen Turizm Fuarı’nın ardından, TTI İzmir 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuarı ve Kongresi’nde de Düzce rüzgarı esti. Düzce’nin, uluslararası platformlarda bacasız sanayi olarak gösterilen turizmde yerini alması için Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları meyvesini vermeye başlarken, İzmir’de düzenlenen fuarda yine Düzce adından söz ettiren illerin başını çekti.

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal da kendisinin hazırlayıp sunduğu ve Düzce’nin gündemini belirleyen “Yorumlu-Yorum” programında, Düzce’nin tanıtımı için devam eden güç birliği için şu ifadelere yer verdi:

 “İzmir’den güzel bir ses geliyor. Antalya’dan gelmişti, İzmir’den de geliyor. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Valiliği ve Düzce Belediye Başkanlığı hakikaten bu 3 kurum mükemmel bir koordinasyonla Düzce'yi tanıtma seferberliğine girdiler. Antalya'daki fuardan sonra şimdi de İzmir'de tanıtım var. Faruk Özlü, Erdoğan Bıyık ve Selçuk Aslan güzel bir koordinasyonla bu çalışmayı başlattı. Özellikle Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kültür Müdürü Burçin Sarıcan, bu işin arka planında. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası turizm birimine başlayan Ömer Özcan da mutfağın arkasında. Hazırlıyorlar bu işleri, bu organizasyonları. Riyaset makamına sunup netice alıyorlar.”

“İnşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız”

Düzce Turizm İl Müdürü’nün görevden alındığını dile getiren Ünsal, “Esra Alemdaroğlu Düzce’ye Turizm İl Müdürü olarak geliyor. Rize'den yerel basından arayan bir arkadaşımız ‘Alemdaroğlu, çok sorunlu, çok sıkıntılı.’ dedi. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız inşallah. Yani inşallah bu tutulmayı bu entegrasyonu ve muhabbeti bozmaz.” açıklamalarında bulundu.

“Bıyık ve Özlü’nün mücadelesi sayesinde Düzce, Türkiye genelinde çok iyi tanıtılıyor”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin kurum tarihinde bir ilk olarak Turizm Ofisi kurarak işi Nirvana'ya çıkardığını vurgulayan Ünsal, “Turizm Kültür İl Müdürlüğü’nün bütçesi yok. Hakikaten Erdoğan Bıyık’ın duruşu, Faruk Özlü'nün duruşu ve bu konuyla ilgili mücadeleleri ve maddi, manevi fedakarlık yapması Düzce'nin bir anda Türkiye genelinde çok iyi tanıtılmasına sebep oldu.” ifadelerini kullandı.

“Düzce’nin tanıtımı olunca böyle güzel neticeler ortaya çıkıyor”

Tanıtım çalışmalarını takdir ederken, bir yandan da Düzce’nin eksikliklerini de vurgulayan Ünsal, Düzce’de en büyük sorunlardan birinin konaklama olduğunu söyledi.  

Bu sorunun çözülmesi için valilik, belediye ya da ticaret erbaplarının her türlü riski alması gerektiğine dikkat çeken Ünsal şöyle konuştu: “Düzce'deki yatak kapasitesini arttırmamız lazım. Gerek yayla, gerek turizm alanlarında turisti getirecek yol çalışmalarını bir an önce yapmamız lazım. Fedakarlık yapılacak. Yani her işi her kişi yapabilir, büyük işi er kişi yapar. Biz her kişi mi olacağız, er kişi mi olacağız ona karar vermemiz lazım. Vali Selçuk Aslan burada müfettişlikten gelme olmasına rağmen mevzuat kural ve kaidelere sıkı sıkıya bağlı olmasına rağmen Düzce'de hakikaten turizm, enformasyon, yatırım noktasında riskini alabilecek kadar er kişi statüsünde hareket ediyor.”

“İnsanlığa faydalı somut veriler koyulduğu zaman zaten devlet devletliğini yapar”

Memleket için ne faydalıysa onun yapılması gerektiğini belirten Ünsal, “Vali devletin hizmetini, stratejisini yasal mevzuatta devletin temsil makamlarıyla uygular. Valinin önüne mantıklı, gerekçeli yani memlekete, insanlığa faydalı somut veriler koyulduğu zaman zaten devlet devletliğini yapar. Bu üçlü muhteşem bir üçlü. Valisi, belediye başkanı ve ticaret odası başkanı bir uyum içinde. Düzce’nin tanıtımı olunca böyle güzel neticeler ortaya çıkıyor. Fevkaladenin fevkinde bir çalışma içindeler. Düzceli olarak İzmir'de Antalya'da Türkiye'nin muhtelif bölgelerinde bizim tanıtılmamız güzel devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.