islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Grubu’ndaki birçok kadın girişimci, bu ay da Millet Bahçesi’ne renk kattı.

Gündem Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 12:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
348 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organizasyonuyla açılan stantlarla kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini vatandaşlarla buluşturdu. Öncü Haber ekibi alanda satış yapan kadınlara mikrofon uzattı...

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Grubu’ndaki birçok kadın girişimci, bu ay da Millet Bahçesi’ne renk kattı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organizasyonuyla açılan stantlarla kadınlar el emeği göz nuru ürünlerini vatandaşlarla buluşturdu. Öncü Haber ekibi alanda satış yapan kadınlara mikrofon uzattı. Düzce’nin yetenekli kadınları kendilerine sunulan imkana teşekkür etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün kadın emeğinin görünür kılınmasına ilişkin girişimleriyle Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Sanat ve El Sanatları Grubu tarafından hayata geçirilen geleneksel ‘Sanat Sokağı’ bu ay da Millet Bahçesi’nde kuruldu.

Tamamı özel üretim

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) organizasyonuyla açılan stantlarda kapsamında Düzceli kadınların hazırladığı el emeği göz nuru eserler beğeniye sunuldu. Tamamı özel üretim olan iğne işlerinden duvar süslerine, mutfak gereçlerinden takılara kadar geniş bir yelpazede ürünler tezgahlardaki yerini aldı.

Öncü Haber ekibi yetenekli kadınlara mikrofon uzattı

Öncü Haber Ekibi de Düzceliler’in ilgiyle gezdiği stantları yerinde inceleyerek Düzce’nin hem hamarat hem esnaf kadınlarına mikrofon uzattı. Ekonomiye katkı sunacak bu imkanı sağlayan yetkililere teşekkür etti.

Alanda satış yapan Münevver Tunçel, “Düzce Belediyesi Kent Kadın Konseyi böyle bir imkan sundu bize, her ay 2 gün yapıyorduk, 3 güne çıktı şu anda. Bu da yılbaşı dolayısıyla yapılan bir stant. İnsan çok ama satışlarımız çok düşük.” diye konuştu.

“Bakan çok, alan yok”

El emeği ürünlerini sergileyen Mehtap Yılmaz ise, “Takı yapıyoruz, el işlerimiz var. Müşteriler yoğun ama alıcı yok.” sözleriyle tüm vatandaşları alana davet etti. Bir başka esnaf ise, “Burada gördükleriniz el yapımı takılar. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.