islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, ilgili kurum ve kuruluşların katılımları ile EMİTT 27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
392 okunma
Takip EtGoogle News

 

6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 27. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı koordinasyon toplantısının ilki, Vali Selçuk Aslan’ın Başkanlığı’nda, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, ilgili kurum ve kuruluşların katılımları ile Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

Toplantıda, Düzce Valisi Selçuk Aslan, Vali Yardımcısı Dr. Ömer Yılmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan, Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, Müdür Yardımcısı Sabahattin Parlak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Yemenici ve Genel Sekreter Kemal Başar bulundu.

 

Toplantıda konuşulan konular şunlardı: “Düzce’nin öne çıkan tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin etkin bir şekilde tanıtılması yönünde kullanılacak araçlar, tanıtım konseptinin belirlenmesi ve ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.