islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

KAYIKCI’DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER: BÜYÜK OYUNU AÇIKLARSAM HERKES ZARAR GÖRÜR

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı, Öncü TV’nin ‘Güne Merhaba’ programında taşları yerinde oynatacak sözler sarf etti.

Yayın: 19 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 19.09.2023 16:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
477 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye cephe alan kişilerin şahsını da kirli oyunlarına alet etmek için türlü yollara başvurduğunu savunan Kayıkcı, son olarak Millet Bahçesi’nde Düzce Cam Düzcespor yararına açılan kermes üzerinden yapılan saldırılar için “Kim olduğunuzu ve hangi amaca hizmet ettiğinizi açıklarım.” diyerek isim telaffuz etmeden gözdağı verdi ve ekledi: “Büyük oyunu açıklarsam herkes zarar görür. Buradan sesleniyorum; geri dursunlar, böyle siyaset olmaz.” Ayrıca Düzce Belediyesi’nde Başkan Özlü’nün haberi olmayan işler döndüğünü açıkladı.

Öncü TV’nin sabah kuşağında ilgiyle izlenen ‘Güne Merhaba’ programına konuk olan Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkcı, Ahilik Haftası dolayısıyla devam eden etkinliklerden bahsederken, esnaflarda birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Düzce’de kepenk açan esnaf ve zanaatkarların sıkıntılarını çözmek için uzun yıllardır birlik başkanlığı koltuğunda tek kuruş cebine girmeden oturduğunu vurgulayan Kayıkcı, şahsı üzerinden algı oyunu yapmaya kalkanlar olduğunu savunarak, açtı ağzını, yumdu gözünü…

“İŞ SPORA GELİNCE BİZ HİÇ Mİ KATKI VERMEYECEĞİZ?”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü hedef alan kesimlerin son olarak Millet Bahçesi’nde Düzce Cam Düzcespor yararına açılan kermesi bahane ederek, Özlü-Kayıkcı çekişmesi türetmeye çalıştığını belirten emektar başkan, sözlerine şöyle devam etti:

“Sayın Belediye Başkanı’mız, Anıtpark’ın alanını ticari organizasyona kapattı. Sosyal organizasyonlara açık. Ahilik vardı, ticari bir şey yapmadık, meyve pasta dağıttık. Parkın orada etkinlik yaptılar, bu etkinliği kim için yaptılar? Düzce Cam Düzcespor için. Spora gelince iş biz hiç mi katkı vermeyeceğiz? ‘Esnaf cebinden para veremez, oralarda küçük eğlenceli, esnafı etkilemeyecek şekilde etkinlikler olabilir.’ dedik. Biz sosyete pazarına karşı geldik, ‘Biz kurarız’ dedik. ‘Sosyete pazarı buraya gelmesin’ diyen yok, kişiye çalışmasın diyen var. Burada bir kurum var, Düzce Cam Düzcespor. Karıştırılmak istenilen bir şeyler var. O zaman ‘Biz Düzce Cam Düzcespor’un tüm gelirlerine karşıyız.’ diyecekler. Spor bir gerçek. Sade biletle katkı yetmiyor. Ufak şeyleri oluyor belediyenin.”

“DÜZCE CAM DÜZCESPOR DEYİNCE BEN YUTKUNAMAM”

Kulüp başkanlığını bırakan Gökhan Kapoğlu’na emekleri için teşekkür ederek sözlerine devam eden DESOB Başkanı Mustafa Kayıkcı, Millet Bahçesi’ndeki etkinliğin Düzceli hiçbir esnafı olumsuz etkilemediğini altını çizerek şunları söyledi: “Bundan önceki başkan çok güzel yönetti, Allah ondan razı olsun çok büyük emek verdi. Düzce Cam Düzcespor deyince ben yutkunamam. Kişinin cebine gireceği paradaki yapılacak ticarette haram, hırsızlık, esnafın hakkını yemektir diyorum. Ama Düzce Cam Düzcespor olunca ben bunu konuşma hakkına sahip değilim. ‘Benim işimi direkt etkiledi.’ diyen birkaç basın dışında bir esnaf yok, çarşı kalabalık oldu diyen var, hangisi doğru?”

“KİM OLDUKLARINI TEK TEK ANLATIRIM”

İsim telaffuz etmeden bazı basın organlarına ‘Ne yapmak istediğinizi biliyorum’ mesajı veren Kayıkcı, “kirli oyun” olarak nitelediği gelişmelerin arka planında yatan gerçekleri ortaya dökmeye hazırlandığını şöyle aktardı:

“Kimin hizmet ettiğini anlatırım, kimin Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ayaklarının altına taş koymak istediğini anlatırım, kimin doğru yapılan işlerden özelleştirilmiş her yeri kamunun eline geçirip de çeşitli şirketlerde büyüterek bunları kişiye veremediği için Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün üstüne gittiğini anlatırım.”

“BELEDİYE BAŞKANININ ÜZERİNE GELMEK İSTEYENLERİN KİRLİ OYUNU VAR”

“Benimle güzel oyun oynuyorlar ama Bizans oyununu çok iyi bilirim.” diyen Kayıkcı, Millet Bahçesi’ndeki Düzcespor yararına olan kermesten tek bir esnafın bile rahatsız olmamasına karşılık algı peşinde koşanlar olduğunu belirterek, “İyi yetişmiş bir Ülkücü’yüm. Buranın üzerinden bana, Faruk Özlü’ye, bana nasıl birbirimize vurdururuz yapıyorlar. Beni o hâle kimse düşüremez. Kimin insanı, nasıl bir oyun içerisinde olduğunu söyleyeceğim. Kirli oyun var. Kirli oyun; belediye başkanının üzerine gelmektir. Benim siyasetle işim yok, Ülkücü olduğumu söylüyorum. Parayla işim olmadığını Düzce bilir. Cebimdeki 50 TL başka yerden gelecek 5 milyardan daha değerli benim için. Ben çalışıyorum, iş yerlerimiz var işçiyiz biz. Düzce’ye doğru çivi çakmak isteyen insanı, farklı manipülasyonlarla bir yerlere getirmeye çalışanlar var. Büyük oyunu açıklarsam herkes zarar görür. Buradan sesleniyorum; geri dursunlar, böyle siyaset olmaz. Haramı, hileyi bilmeyen belediye başkanının üzerine gelebilmek için ona vurmak için yapıyorlar. Kendimi de Faruk Özlü’yü de kullandırmam. Ben Faruk Özlü’nün avukatı değilim ama biz değerlerimizi böyle mi yıkacağız? Düzce’ye yazık olur.”

“BELEDİYEDE MOBBİNGLE İŞ GEVŞETME VAR”

Düzce Belediyesi’nde Başkan Özlü’nün bilgisi dışında işler döndüğünü de savunan Kayıkcı, düşmanın hem içeride hem de dışarıda olduğunu vurguladı. Kayıkcı, “Nemalanmalar kesilirse her şey var, 1 tane değil. Başka işler var Faruk Özlü’nün bilmediği işleri de söyleyeceğim. Belediyede mobbingle iş gevşetme var. Bu kadar söylüyorum! Doğru mal yapın, helal lokma kazanalım. Herkes yaklaşık aynı yiyor içiyor. Bu yaşamın üstü yok zaten. Bunun üstü artık delilik olur. İnsani geçinelim bir de hakkaniyetli olalım. Kimsenin avukatı da değilim ama doğru iş yapanların ayaklarından kimler çekiyorsa onlarla işim var. Mücadele edeceğim. Benim için de bütün araştırmaları yapsınlar, ne istiyorlarsa yapsınlar. Bu şekilde manipülasyon giderse her şeyi bir tarafa atıp bunun üzerinde çalışacağım. Çok farklı bir yere gidiyor Düzce. İnsan ayağına sıkar mı?”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.