islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

BAŞKAN ÖZLÜ DÜZCE BASINIYLA BULUŞTU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ev sahipliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak amacıyla Düzce’nin yerel basınına Mutfak Sanatları Merkezi’nde yemek organizasyonu düzenlendi.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 17:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
342 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Özlü, basının önemine dikkat çektiği konuşmasında gazetecilere, 'Sizler bir ilin gündemini belirleyen insanlarsınız.' dedi.

 

 

Düzce Belediyesi ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçilerini unutmadı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Mutfak Sanatları Merkezi’nde çalışan emekçilerle bir araya geldi.

Düzenlenen yemeğin ardından gazetecilere hitap eden Başkan Özlü, basının önemine dikkat çekti.

"Bu ilin gündeminde ne olacağı, neyin ne kadar tartışılacağı tamamen sizlere bağlı"

Özlü, ilin gündemini belirleyenlerin gazeteciler olduğunu vurguladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Bütün gazetecilerin günü kutlu olsun. Gerçekten tüketimi çok hızlı olan bir iş yapıyorsunuz. Yapılan bir iş bazen 6 ay, 1 sene, birkaç sene sürebilir. Ama sizin yaptığınız iş bir günde tükeniyor, bir iş yapıyorsunuz, bir gün sonra konu değişiyor, tüketilmiş oluyor. Dolayısıyla zamanla yarışan bir iş yapıyorsunuz. Zamanla yarışılan işlerde stres fazla olur. Zor bir iş yapıyorsunuz. Aslında sizler bir ilin gündemini belirleyen insanlarsınız. Bu ilin gündeminde ne olacağı, neyin ne kadar tartışılacağı tamamen sizlere bağlı. Gündem belirleyen kişiler olarak hem siyasette hem ticarette hem sosyal hayatta önemli bir rolünüz var. Ben teknik bir insanım. Sizi gördüğüm zaman, işinizin gerçekten zor olduğunu, zahmetli olduğunu hissedebiliyorum. Her gün haber kovalamak, her gün yeni bir şeyler yazmak, her gün gündeme katkı sunmak kolay bir iş değil. O yüzden sizlere başarılar diliyorum. Sizleri tebrik ediyorum. Elimizden geldiğince biz de Düzce Belediyesi olarak sizlerle birlikte çalışmayı, sizlerle bu ilin problemlerini, sizlerin katkılarıyla, uyarılarıyla çözmeye çalışıyoruz. Bana bir haber geldiği zaman, bir konuda bir eksiklik gördüğüm zaman mutlaka ilgili arkadaşımı uyarıyorum. Gerçekten bir eksiklik varsa bunu düzeltmeye çalıştığımız gibi, bunu gündeme getiren arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günler sizlerle daha çok birlikte olacağımız günler. Önümüzde bir seçim süreci var. 31 Mart Yerel Seçimleri... Yerel seçimlerde yerel gündem daha hareketli olur. O yüzden önümüzdeki 80 gün sizinle daha mesai yapacağımız zaman dilimi olacak."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.