islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

BAŞKAN YANMAZ’IN İPİ ÇEKİLDİ: CABOĞLU ÇIRPINIŞTA!

Akçakoca’da ittifak yolu açıldı.Parti geleneklerine ve toplumun değer yargılarına aykırı hareket etmesi nedeniyle MHP Genel Merkezi tarafından ipi çekildiği iddia edilen Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın yerine ittifak adayı olarak 2 isim üzerinde duruluyor

Gündem Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 14:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
364 okunma
Takip EtGoogle News

Akçakoca Cumhur İttifakı adayı olarak MHP kanadından Oğuzhan Sevinç ve Ömer Yıldız arasında son kararın verileceği kulislerde konuşulurken, eski İGM Üyesi ve Ülkücü hareketin Akçakoca’daki sembol ismi Ömer Yıldız’ın bir adım önde olduğu gündeme geldi.

 

 

Düzce’nin turizm kenti Akçakoca’da seçimin kazananı olmak isteyen AK Parti ve MHP, ortak aday çıkarma kararını netleştirmek üzere…

GENEL MERKEZLERDE SON RÖTUŞLAR

Cumhur İttifakı bileşenlerinin genel merkez nezdinde yaptığı görüşmelerde, yeni formül ‘Bazı belediyeler için güç birliği yapalım.’ oldu. Son yerel seçimlerde 5’i AK Parti’den 5’i MHP’den olmak üzere belediyeleri adeta bölüşen iki güçlü parti, bu kez ortak adayla rakiplerine fark atmak istiyor. Bu doğrultuda hangi belediye için hangi partinin adayının destekleneceğine artık son şekil veriliyor.

İL BAŞKANI ŞENGÜLOĞLU SİNYALİ VERİ

Son olarak Öncü TV’nin ‘Kitabın Ortasından’ programına konuk olan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun, ‘İttifak olacak mı?’ sorusuna ‘Genel merkezimiz ne derse o olur.’ diyerek kaçamak yanıt vermesi, liderlerin ortak aday konusuna sıcak baktığını gösterdi.

YANMAZ’IN ÜZERİ ÇİZİLDİ AMA CABOĞLU BASTIRIYOR

Düzce merkezde Faruk Özlü ile AK Parti, en büyük ilçe Akçakoca’da ise MHP’nin göstereceği isimle seçime girme kararı alındığı konuşulurken, mevcut Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın üzerinin çizildiği iddiası sürpriz olmadı. Her ne kadar MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Başkan Yanmaz’ın tekrar aday gösterilmesi için bastırsa da geçmişte AK Parti Akçakoca Teşkilatı ile girdiği sert atışmalar ve belediyenin yüklü borçlar yüzünden hizmet üretemez hale gelmesi iktidar cephesinde Yanmaz’a sıcak bakılmadığını gündeme getirdi.

ÖMER YILDIR BİR ADIM ÖNDE

Yanmaz’ın yerine MHP’nin Akçakoca’daki iki güçlü ismi; iş insanı Oğuzhan Sevinç ve eski İGM Üyesi Ömer Yıldız üzerine durulduğu kulislerde dillendirilirken, özellikle Ülkücü hareketin Akçakoca’daki sembol ismi Yıldız’ın şansının yüksek olduğu konuşuluyor.

HER İKİ TEŞKİLAT DA ‘DEĞİŞİM’DE BİRLEŞİYOR

Akçakoca’da 5 yılda elde tutulur bir proje hayata geçiremeyen Başkan Okan Yanmaz’ın tekrar aday gösterilmesi halinde seçimin kaybedileceğine kesin gözüyle bakan her iki partiden hatrı sayılır teşkilat mensubu, değişimin şart olduğu görüşünde birleşiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.