hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

KURAL TANIMAZLIK DİZ BOYU!

Düzce şehir merkezinde trafik ve otopark sorunu içinden çıkılmaz bir hal alırken, bazı duyarsız sürücülerin araçlarını kaldırıma park etmesi, yaya güvenliğini tehlikeye atıyor.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 16:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
399 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce şehir merkezinde trafik ve otopark sorunu derinleşerek büyümeye devam ediyor.

Kaldırıma ya da yasak olan yollara park etme alışkanlığından vazgeçmeyen sürücüler yüzünden trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Dar yollara araç bırakan duyarsızlar yüzünden yaşanan keşmekeş ile ilgili şikayetlerin sonu gelmiyor.

Özellikle şehir merkezinin ana arterlerinde oluşan çift sıra parklanmalar nedeniyle sürücüler kendi şeritlerinde ilerleyemiyor.

Çift sıra parklanmaların yanı sıra, bazı kural tanımaz sürücülerin araçlarını, yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlara park etmesi, ‘Bu kadarına pes!’ dedirtiyor. Kaldırımlara park eden araçlar nedeniyle trafiğin aktığı yoldan yürümek zorunda kalan yayaların can güvenliği tehlikeye atılırken, yapılan onca şikayetlere rağmen bugüne kadar bu soruna önlem alınmaması da kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Düzce’ye yeni atanan İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in, bu sorun ile ilgili titiz bir çalışma yürütmesi bekleniyor.

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.