hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

AYNAN: DÜZCE TSO’NUN EMEĞİ BÜYÜK

Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü İlknur Aynan, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 12.’si düzenlenen YÖREX Fuarı ile ilgili Öncü TV Haber Müdürü Canan Üstüner’e değerlendirmelerde bulundu.

Gündem Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 17:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
264 okunma
Takip EtGoogle News

 Fuarda Düzce’nin yöresel ürünlerini en iyi şekilde tanıttıklarını ifade eden Aynan, “TSO’nun büyük bir desteği var, bizler de bu anlamda ne yapabiliriz, toplantılarla ve programlarla, hep beraber ekip ruhuyla bunu sağladık.” dedi.

Antalya’da 12.’si düzenlenen YÖREX Fuarı’nda Düzce rüzgarı esti. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinesinde bu yıl diğer yıllara oranla Düzce’den geniş katılımın gerçekleştirdiği fuarı Öncü Medya ekibi yerinde takip etti.

Fuar ile ilgili izlenimlerini Öncü TV Haber Müdürü Canan Üstüner’e anlatan Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü İlknur Aynan, geçmişteki fuar tecrübelerinden bahsederek fuarda Düzce’yi en iyi şekilde temsil ettiklerinin altını çizdi.

Fuara Düzce’den katılımda Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük emeği olduğuna dikkat çeken Aynan, “Biz, bu fuara yöresel ürünlerimizi getirdik. TSO’nun ev sahipliğinde ve birlikte işbirliği ile yaptık. Fuara, coğrafi işaretli ürünlerimizle stant hazırladık. Tescilli olan coğrafi işaretli ürünlerimizi getirerek, görsel bir sunum hazırladık. Gelen misafirlerimizin, Düzce Köftesi’nden Konuralp Pirinci’ne kadar hepsini görsün istedik. Düzce’nin fındığının daha geniş kitlelere yayılması için, bir fındık kostümü yaptırdık. Gelen ziyaretçiler, beraber günün anısına bir fotoğraf alarak Düzce’yi unutmasınlar istedik. Benim 17 yıldır fuar deneyimim var, bu anlamda da iş birliği içerisinde olmak beni mutlu ediyor. TSO’nun büyük bir desteği var, bizler de bu anlamda ne yapabiliriz, toplantılarla ve programlarla, hep beraber ekip ruhuyla bunu sağladık. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.