islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

YILMAZ O SÖYLENTİLERİ YALANLADI: BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM

Bir süredir Çilimli Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız, hakkında çıkan adaylık iddiasını yalanladı.

Gündem Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 15:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
502 okunma
Takip EtGoogle News

Yıldız yaptığı açıklamada, belediye başkan adaylığının söz konusu olmadığını belirterek, mevcut Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’a olan sadakatinin altını çizdi.

 

 

Türkiye, önümüzdeki 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’ne doğru giderken, Düzce’de siyasi arenada çalışmalar hız kazandı. Özellikle AK Parti’nin Düzce’de hangi adaylarla yola çıkacağı merak konusu olurken, Çilimli ilçesinde, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız’ın adı siyasi kulislerde AK Parti belediye başkan adayı olarak geçmeye başladı.

Kamuoyundaki bu söylentileri yaptığı yazılı açıklama ile yalanlayan Yıldız, mevcut Belediye Başkanı Muhsin Yavuz’a olan sadakatine dikkat çekti.

Çilimli Belediye Başkan Yardımcısı olarak ilçe ve ilçe halkına hizmet vermeye devam edeceğinin altını çizen Yıldız, belediye başkan adaylığının söz konusu olmadığını dile getirdi.

Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bir süredir kamuoyunda Çilimli Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili adım geçmektedir. Şahsıma gösterilen teveccüh için teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Muhsin Yavuz’un bana vermiş olduğu belediye başkan yardımcılığı görevine her zaman olduğu gibi doğruluk, sadakat ve bağımlılık duygusuyla Çilimli halkına ve belediyesine hizmet etmeye devam edeceğimi, Çilimli Belediye Başkan adaylığımın söz konusu olmadığını kamuoyuna saygı ile bildiririm.”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.