hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

VALİDEN ÖZVERİLİ PERSONELE TATLI İKRAMI

Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Özel İdaresi ekiplerinin Kaynaşlı’nın köylerinde yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Genel Sekreter Mehmet Hayri Şen’den bilgiler alan Vali Aslan, çalışanlara kendi elleriyle tatlı ikram etti.

Gündem Yayın: 21 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.12.2023 15:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
441 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce İl Özel İdaresi tarafından kış aylarına girilmesi ile birlikte köylerdeki alt ve üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Havaların elverişli olduğu günlerde 7/24 esasına göre sahada ter döken personeli sık sık ziyaret eden Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen ile İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, program dahilinde yürütülen yol çalışmalarını yakından takip ediyor.

Düzce Valisi Selçuk Aslan da Düzce’nin dört bir yanındaki köylerde devam eden asfalt ve beton yol seferberliğini her hafta farklı bir noktaya giderek yerinde inceliyor. Geçtiğimiz hafta merkeze bağlı Muncurlu Köyü’nde idare tarafından yapılan silindir ile sıkıştırılmış beton (SSB) yol çalışmaları hakkında yerinde bilgiler alan Vali Selçuk Aslan, bugün ise rotasını Kaynaşlı’ya çevirdi.

Kaynaşlı’nın Çamoluk Köyü’nde devam eden yol yenileme hizmetini yerinde inceleyerek Genel Sekreter Mehmet Hayri Şen’den bilgi alan Vali Aslan, burada da geleneği bozmadı ve İl Özel İdaresi çalışanlarına kolaylıklar dileyerek tatlı ikramında bulundu.

Çamoluk Köyü incelemeleri sırasında Vali Aslan’a Genel Sekreter Şen’in yanı sıra Kaymakam Ali Açıkgöz ve Düzce İL Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç da eşlik etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.