hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

DÜZCE’NİN TURİSTİK BÖLGELERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı aralık ayında yayımladığı istatistiklerde, Türkiye’nin 11 ayda 52 milyon 742 bin 526 misafir ağırladığını açıklamıştı.

Gündem Yayın: 05 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2024 12:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
326 okunma
Takip EtGoogle News

Turist sayısına doğal ve tarihi güzellikleriyle etki eden Düzce’nin turistik bölgelerini 2023 senesinde 263 bin 651 kişi ziyaret etti.

 

Geçtiğimiz seneyi turist açısından verimli geçiren Türkiye’yi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın verilerine göre 52 milyon 742 bin 526 kişi ziyaret etmişti.

Düzce’nin Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından korunan alanlarıysa, 2023 senesinde 263 bin 651 kişi tarafından ziyaret edildi.

Doğasıyla ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Güzeldere Şelalesi, Samandere Şelalesi, Aydınpınar Şelaleleri, Korugöl Tabiat Parkı ve Efteni Gölü Yaban Hayatı Geliştirme Sahası ve Sulak Alanı İskele Mevkisi, Düzce’nin turist sayısında rol oynadı.

Canlı çeşitliliğiyle ve etkinlik alanlarıyla dikkat çeken bu bölgeler, her geçen sene Düzce’nin turist sayısını artırmasında etkili oluyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.