islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU

Polis uygulamasında durdurulan Düzce Ulaşım A.Ş.'ye ait Konuralp-Düzce arasında sefer yapan halk otobüsü şoförünün ticari ehliyetine yenileme süresi 1 yıl önce dolduğu gerekçesiyle el konuldu.

Gündem Yayın: 15 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.01.2024 16:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
398 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de 5 yılda bir yenilemesi gereken ticari ehliyetini yenilemediği ortaya çıkan otobüs şoförünün ehliyetine el konuldu.

Düzce Ulaşım A.Ş.'ye ait 7 numaralı Konuralp Düzce otobüsünün şoförü Cengiz T., ehliyetinin süresi 1 yıl önce dolmasına rağmen halk otobüsünün direksiyonuna geçmeye devam etti.

Olay, trafik ekiplerinin rutin kontrollerinde durdurulan halk otobüsü sürücüsünün ehliyetinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı.

Olayın ardından otobüste bulunan yolcular, güvenlik tedbirleri kapsamında başka bir araca yönlendirilerek seyahatlerine devam etti.

Bu durum, özellikle Düzce Ulaşım A.Ş.'nin önceki dikkatsizlikleri ve benzeri durumları gündeme taşıyan olaylarla birleşince, şirketin yönetim anlayışı hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Cengiz T.'nin ehliyetine el konulması, şirketin bu tür durumlarla ilgili dikkatsizlikleri konusundaki endişeleri daha da arttırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.