hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

KETEM TIR’I SAĞLIK İÇİN YOLLARDA

Düzce Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) TIR’ı erken teşhis için Düzce’yi karış karış gezmeye devam ediyor.

Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 15:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
361 okunma
Takip EtGoogle News

Bu kapsamda son olarak merkeze bağlı Kavakbıçkı Köyü’nde vatandaşlara sağlık taraması yapıldı.Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın girişimleriyle şehre kazandırılan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı bünyesindeki Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) TIR’ı sağlık taramalarına devam ediyor.

KETEM biriminde görevli personellerce kanserin risk faktörleri, belirtileri, tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirmek, kanserden korunacak sağlıklı yaşam koşullarına yönlendirmek ve kanser taraması yapmak amacıyla Düzce merkeze bağlı Kavakbıçkı Köyü’nde mobil gezici sağlık aracıyla köy halkına sağlık taranması yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.