hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.

ÖZCAN: DÜZCE’NİN SESİYİZ VE KULAĞIYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Merkez İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede eski İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı aday olmazken, Sinan Doğan yeni başkan seçildi.

Gündem Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 18:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
330 okunma
Takip EtGoogle News

Kongrede konuşma yapan CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, ekonomi üzerinden AK Parti iktidarını eleştirdi. Özcan yaptığı konuşmada, “Bugün Düzce’nin sesiyiz ve kulağıyız. Hiç korkmayın Ankara’da sizin bir temsilciniz var! Düzce’nin sorunlarını Ankara’ya taşıyoruz, Düzce’de de dillendiriyoruz.” dedi.

 

İlçe kongrelerini tamamlayan CHP Düzce teşkilatlarında Merkez İlçe Başkanlığı kongresi heyecanı yaşandı. Düzce 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda yapılan kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sinan Doğan’ın aday olduğu ve tek liste ile gidilen kongreye CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, CHP İl Başkanı Semih Cemşit, delegeler ve partililer katıldı.

“Seçimden sonra iğneden ipliğe her şeye zam yapıldı”

Kongrede bir konuşma yapan CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, ekonomi üzerinden AK Parti iktidarını eleştirdi. Seçimden sonra iğneden ipliğe her şeye zam yapıldığını ifade eden Özcan, “AK Parti iktidarı seçimlerden önce montaj kasetlerle gerçekleri halktan sakladı. Sürekli hayal sattılar, ama seçimden sonra iğneden ipliğe her şeye zam yapmaya başladılar. Vatandaş, ev kirasını ödeyemiyor, çarşı, pazar ve market alışverişini yapamıyor. Emekli vatandaş 7 bin 500 TL’yle, asgari ücretli 11 bin 500 TL’yle yaşamaya mahkum edildi. Çok acı ama üniversite öğrencileri yurt ve okul ücretleri nedeniyle okulu bırakıyor. Yakında okullar açılacak; anne ve babalar kırtasiye, okul servis ücretlerini nasıl karşılayacak? Mısırın kilosu 6 TL, fındığın kilosu 82 TL olarak açıklandı, üreticiyi perişan ettiler. Benzine, mazota ve gübreye yüzde yüz zam yaptılar. Çiftçi, üretici, nakliyeci ve taksici esnaf bunun altından nasıl kalkacak? Türkiye’nin sorunlarını dağ gibi büyüttüler. Biz bütün sorunları biliyoruz, hepsi için de çözümler üreteceğiz.” diye konuştu.

“Düzce’nin sorunlarını Ankara’ya taşıyoruz”

Düzce’nin tüm sorunlarını Ankara’ya taşıdıklarını kaydeden Özcan, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz cumhuriyeti kuran bir partiyiz. Yüzyıldır varız ve bundan sonra da var olacağız. Şimdi hep birlikte yeniden bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Bu ülkede hakkı, hukuku ve adaleti sağlayacağız. Bu ülkede ekonomiyi biz düzelteceğiz, fakirliğe son vereceğiz. Gelir dağılımında adaleti biz sağlayacağız, toplumsal barışı biz sağlayacağız. Düzce’de örgütümle il başkanıyla ve ilçe başkanlarıyla çalışarak bu yerlere geldik. Millet İttifakı ile dostlarımızla biz büyüdük. Bugün Düzce’nin sesiyiz ve kulağıyız. Hiç korkmayın Ankara’da sizin bir temsilciniz var! Düzce’nin sorunlarını Ankara’ya taşıyoruz, Düzce’de de dillendiriyoruz. Bizim önümüzde yerel seçimler var, biz hep birlikte olacağız. Bakın kongre sürecimizi tamamladık, her kongremiz barış ve dostluk içinde oldu. Bu kongremizde demokrasi şöleni şeklinde geçiyor. Eksik taraflarımız var mı? Elbette var. Biz bunları bu kongrelerde söyleyeceğiz, biz barışacağız. Bizim ötekileştirdiğimiz kimse yok. Bizim partimizin bir neferi bile bizim için çok değerlidir.” şeklinde konuştu.

Özcan’ın konuşmasının ardından delegeler oy verme işlemi için sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonucunda, Sinan Doğan, CHP Düzce Merkez İlçe Başkanlığı koltuğuna oturmaya hak kazandı.

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin. hemen sonrasına) yapıştırın. Sayfa başına birden fazla Google etiketi eklemeyin.