islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet uwell turkce altyazili porno

AZİZİYE’DE YENİ HİZMET: AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ

İl Sağlık Müdürlüğü, Düzce’deki sağlık yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın girişimleri ile Aziziye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Aile Sağlı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Sağlık Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 16:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
2412 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce’de sağlık alanında yapılan yatırımlar devam ediyor. Merkeze bağlı Aziziye Mahallesi’nde bulunan eski Verem Savaş Dispanseri ve 112 Başhekimliği olarak hizmet veren binanın yıkılarak Aile Sağlığı Başhekimliği ile Aile Sağlığı Merkezi yapılması için geçtiğimiz aylarda çalışma başlatılmıştı.

Yeni binanın inşaatının tamamlanması ile birlikte sağlık hizmeti başladı.

5 Aile Hekimliği Birimli olarak inşa edilen 12 Numaralı Aile Sağlığı Merkezi, Sağlık Bakanlığı’nın onayı ile ilk etapta 2 aile hekimi ile hizmet sunuyor. 

Günlük 12 bin 500 hasta kapasiteli olan Aile Sağlığı Merkezi’nin Aziziye Mahallesi, Mergiç Mahallesi Mamure Köyü, Şaziye Köyü, İhsaniye Köyü, İstilli Köyü ve Karadere Hasanağa Köyü’ne hizmet vermesi planlanıyor.

HABER: Savaş ARI

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.