islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

DÜZCE’DE DENEYAP PROJESİ AMACINA ULAŞIYOR

Düzce’de, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından hayata geçirilen Deneyap Türkiye Projesi Şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan Düzce Valisi Selçuk Aslan, öğrencileri mutluluğuna ortak

Gündem Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 16:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
293 okunma
Takip EtGoogle News

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışması sonucu başlatılan ‘Deneyap’ projesi Düzce’de başarıya ulaşıyor.

Öğrencilerin bilime olan yatkınlıklarını ortaya çıkartmak için düzenlenen Deneyap Projesi Şenliği Düzce’de yapıldı. Şenliğe Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile diğer kurum amirleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan proje şenliğinde Düzce Valisi Selçuk Aslan, elektronik programlama ile nesnelerin interneti alanlarında proje geliştiren öğrencilerin çalışmalarını tek tek inceleyerek başarılar diledi.

Minik öğrenciler teknoloji, yazılım ve kodlama alanında yaptıkları projeler ile kendilerini hayran bıraktı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.