islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet

ZABITA MARKET VE FIRINLARI DENETLEDİ

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehir merkezinde bulunan temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketler ile unlu mamuller üzerine faaliyet gösteren işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 17:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
325 okunma
Takip EtGoogle News

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığının korunması ve mağduriyet yaşamaması adına marketlere ve fırınlara yönelik denetimler gerçekleştirdi. Raflarda tarihi geçmiş ürün ve ekmeklerde gramaj düşüklüğü olup olmadığını inceleyen ekipler, denetimlerin süreceğini kaydetti.

Denetim kapsamında ekipler, tarihi geçmiş ürün olup olmadığını kontrol ederek, tespit edilen ürünlerle ilgili tutanak tutarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bildirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından denetimlere dair yapılan açıklamada, “Vatandaşların, marketlerdeki tarihi geçmiş ürünler ile raf kasa fiyatlarına yönelik şikayetlerini ve ekmek gramajlarında ve hijyen noktasında eksikliğe dair şikayetleri değerlendirilmiş olup, etiket - kasa fiyatı farkı tespit edilen 5 adet işyeri hakkında Ticaret İl Müdürlüğüne ve gramaj eksikliği, son kullanma tarihi geçmiş ürünler ve hijyen şikayetleri hakkında olumsuzluk tespit edilen 2 adet işyeri  ise İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bildirilerek gerekli yasal işlemlerin başlatılması sağlandı.” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.