Gölyaka Belediyesi, ilçe merkezinde asfalt ve kilit parke çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Yakup Demircan, ‘İlçemizde asfaltsız ve kilit parke taşsız mahalle bırakmayacağız’ dedi.
Gölyaka Belediyesi, yaz döneminde asfaltlama ve kilit parke taşı çalışmalarına ağırlık verdi. İlçe merkezinde yürütülen çalışmalarda, İmamlar Mahallesi ve pazaryerinin çevresinde asfalt serimi gerçekleştirildi.
Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, içinde bulunulan yaz ayını hizmet bakımından verimli geçirdiklerini ifade ederek, asfalt ve kilit parke taşı çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.
Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, “Devletimizin, hükümetimizin ve en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleri ile Gölyaka ilçesinde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu yaz döneminde başlattığımız asfalt ve kilit parke çalışmaları devam ediyor. Belediye ekiplerimiz gece – gündüz çalışarak dün akşam saatleri itibari ile İmamlar Mahallesi ve Pazaryerinin çevresinde asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Diğer mahallelerimizde ise kilit parke çalışmalarına ağırlık verdi. Bu yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirerek, Gölyaka ilçemizde asfaltsız ve kilit parke taşsız mahalle bırakmayacağız.” dedi.